Skip to content

Retourneren

In geval van retourneren zijn enkel de kosten voor retour naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@glasslook.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U kunt hier het herroepingsformulier downloaden.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@glasslook.nl. U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klacht af te handelen.

Algemene voorwaarden

U kunt hier de algemene voorwaarden downloaden.

Privacyverklaring

U kunt hier de privacyverklaring downloaden.